Skip to main content

Condicions Generals de Venda

 • Denominació Social:
  Osona Globus, S.L.
 • Nom Comercial:
  Aircat
 • Oficina:
  C/ Verdaguer, 24 despatx C - 08500 Vic (Barcelona) - Espanya
 • CIF:
  B62110002
 • Contacte:
  E-mail : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Tel : (+34) 93 889 33 36 - Mòbil/Whatsapp : (+34) 609 832 974
 • Pàgines Web:
  https://aircat.cat, https://osonaglobus.cat, https://regalaunvueloenglobo.com
Osona Globus SL és una empresa Transports aeris de Passatgers acreditada per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria Espanyola

Condicions del Bitllet de Vol:

 • Es pot comprar bitllets de vol en línia a través de la pàgina web https://aircat.cat, per telèfon, email o en persona a la nostra oficina de Vic (veure direcció a l’apartat anterior).
 • Els bitllets són oberts i tenen validesa 1 any des de la data de compra . Es podrà triar data i la zona de vol en comú acord amb Aircat .
 • El bitllet és transferible. Es pot canviar el beneficiari sense cap problema. Només necessitem ser informats abans del vol, del nom dels passatgers i el seu pes.
 • La data del vol podrà canviar, de mutu acord amb Aircat, com a màxim fins a 7 dies abans de el vol.
 • Aircat es reserva el dret de modificar la data del vol en cas de previsió meteorològica sigui desfavorable. En aquest cas s'assignarà un nou dia per el vol de comú acord amb el client i sense que això signifiqui cap despesa addicional.
 • No s'admeten devolucions.*
 • No es reemborsarà del cost del bitllet en cas de falta d’assistència o retard el dia del vol.
 • El Bitllet inclou:
  • Preparació i inflat del globus
  • Vol en globus aerostàtic que dura entre una i una hora i mitja
  • Un brindis amb cava i un petit piscolabis durant el vol
  • La recuperació del globus
  • El retorn en 4x4 al punt d'enlairament
 • Els menors de 5 anys i les dones embarassades no poden volar en globus, en cas d'embaràs s'ajorna el venciment del bitllet 9 mesos gratuïtament .

Pagaments i Confirmació del vol :

 • Els preus són vàlids fins al 31 de desembre de l'any 2024, tots els preus dels bitllets son per persona, excepte els vols exclusius que s'entén per globus.

 • Els preus publicats al web inclouen IVA i assegurança d'accidents.
 • El mètode de pagament pot ser per targeta de crèdit / dèbit, PayPal, Bizum, efectiu o transferència bancària. El pagament ha de ser realitzat integralment el dia de la compra i 24 hores abans de la confirmació del vol.
 • Per confirmar la seu vol, ens posarem en contacte 48 hores abans de la data prevista de vol per confirmar la disponibilitat, l'hora de trobada i que les previsions meteorològiques siguin favorables per la realització del vol.

CONSELLS:

Puntualitat, roba i calçat còmode, gorra (de sol a l'estiu, de fred a l'hivern), càmera de vídeo o foto. No cal abrigar-se més del que emportaríeu per a un passeig a la muntanya a primera hora del matí.

Cancel·lació del vol:

Els vols en globus aerostàtic depenen exclusivament de la meteorologia i el pilot és l'únic responsable per decidir si el vol es pot fer o no. Per raons evidents de seguretat, ens reservem el dret de cancel·lar un vol en qualsevol moment .
 • Si per motiu de condicions meteorològiques adverses a la realització del vol, el pilot decidís anul·lar el vol es reprogramarà, junt amb els clients afectats, una altra data per a la realització del vol sense cap cost.
 • No es procedirà a la reemborsament dels bitllets per aquest motiu, excepte en el cas d'haver-ho acordat amb Aircat en el procés de reserva.
 • No acceptem la responsabilitat dels costos o despeses relacionades amb la cancel·lació d'un vol.
 • El bitllet quedarà vàlid un any a partir de la data de venda. Si ha realitzat 4 intents sense èxit a causa de males condicions meteorològiques durant l'any de validesa, el seu bitllet serà renovat per un any més, sense cost per a vostè.
 • Si voleu renovar per un any més el bitllet (abans que hagi caducat), el cost és de 20 euros per persona. Si el preu del bitllet ha canviat, s'haurà d'actualitzar l'import.

*Dret de desistiment 

Una vegada contractat el servei, el Client, si la seva condició és la de consumidor,  disposarà de 14 dies naturals per desistir d’aquest. En cas de desistiment, Aircat tornarà al Client en el termini màxim establert legalment i mitjançant transferència bancària la quantitat pagada.

Per exercir el dret de desistiment el Client haurà de dirigir-se, dins del termini establert a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Haurà d’indicar en l’Assumpte la paraula desistiment i el número de reserva i en el cos del mail la seva voluntat de desistir del servei contractat.

Seguretat i Responsabilitat:

1. Política d'embarcament:

Els clients han de presentar un bitllet de vol vàlid en format paper o digital lliurat per Aircat en el moment de la compra o el número de reserva assignada per poder pujar als globus de la nostra flota.

Com a companyia de transport de passatgers, estem obligats a respectar les condicions de la Convenció de Varsòvia. Els nostres pilots tenen la responsabilitat final de cada vol i es reserven el dret de decidir els passatgers que poden pujar a la cistella del globus segons els seus propis criteris. Un passatger no serà acceptat a bord en el cas que el pilot consideri que el passatger pugui ser un perill per a ell mateix, per el globus o per als altres passatgers.

2. Requisits per a la realització d'un vol en globus:

No estem qualificats per confirmar la seva capacitat física per realitzar un vol en globus. És responsabilitat seva assegurar-se de la seva aptitud física per a la realització d'un vol en globus.
No pot volar si està embarassada o sota influència de begudes alcohòliques o de drogues.

Per seguretat, el pes màxim recomanat per passatger és de 100 kg.

3. Nens:

Desaconsellem el vol per a nens de menys de 5 anys.
Els nens de menys de 12 anys han d'estar acompanyats per un adult responsable.

4. Responsabilitat del pilot:

Com que els globus aerostàtics depenen totalment de la meteorologia, no podem garantir que el vol segueixi una direcció en particular. El nostre objectiu és que el globus voli més d'una hora, però sempre és el pilot qui té la responsabilitat final de decidir la durada i la conducta de qualsevol vol, així com el terreny i l'hora adequada per l'aterratge per motius evidents de seguretat dels passatgers. Els vols estan sotmesos a les limitacions de les VFR (Regles de Vol Visual) definides per la Direcció General d'Aviació Civil.

Els globus d’Aircat estan inscrits en el Registre Oficial d'Aviació Civil i compleixen les normes europees en seguretat EASA (European Aviation Safety Agency). Ultramàgic SA és el centre de manteniment autoritzat CAMO (Continuous Airworthiness Management Organization) que revisa periòdicament l'estat dels globus d’Aircat .

5. Assegurança:

L'assegurança de responsabilitat civil està inclosa al preu del vol per a cada passatger. El nivell de cobertura està en fase amb els acords internacionals relacionats amb el transport aeri i la Convenció de Varsòvia. En cap cas som responsables de pèrdues o deterioraments de les pertinences personals dutes a bord de l'aeronau (incloent roba) o de la mort o ferides personals més enllà de el nivell de cobertura de la nostra assegurança excepte quan són conseqüències de negligències provades del nostre personal.

En el cas de considerar que l'import de la nostra cobertura d'assegurança no pogués compensar-li les pèrdues, que siguin per mort, ferides personals o deteriorament de les seves pertinences, hauria de contractar una assegurança pròpia addicional.

Acceptació i consentiment d'ús de les dades personals:

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part d'aircat.cat en la forma i per a les finalitats indicades a la nostra política de privacitat.

Tot desacord, conflicte o infracció amb els termes i condicions dels serveis que proveïm seran arreglats per l'autoritat legal adequada de la ciutat de Barcelona, Espanya, amb excepció dels casos relacionats amb les lleis relatives a el respecte de l'ordre públic.

Els nostres Patrocinadors

ascenza
saltoki
Osona cuina
Simm immoniliaria
pintures vic

Contacte

+34 93 889 33 36 - 609 832 974 (Horari Dll-Dv 9h-18h)
C/ Verdaguer, 24 Despatx C - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Privacitat - Condicions Generals