Barcelona Provinica

Vol en Globus Barcelona

Sobrevolar la ciutat de Barcelona amb globus aerostàtic no és possible perquè està prohibit per les autoritats. Tot i axí, podem volar en moltes altres localitats properes a la capital catalana. A només 35 minuts en cotxe, autobús o tren de Barcelona, podem anar en globus per gaudir d’unes vistes espectaculars: les muntanyes de Montserrat, la plana de Vic, el Montseny i, fins i tot, els Pirineus i la Costa Brava.
Vol en globus a Barcelona
vol globus Barcelona

Vol turístic a prop de Barcelona

 

Escull la zona que vulguis sobrevolar; les regions més properes a Barcelona on volem son la comarca del Vallès, Osona o el Bages. Vine doncs a Cardadeu, Vic o Manresa i gaudeix d’un viatge en Globus espectacular.
El vols comencen a primera hora del matí i duren al voltant d’una hora. Quan acabem podem anar a esmorzar tots junts en una masia. En qualsevol cas, la província de Barcelona hi ha moltes activitats per fer i zones turístiques per visitar. Pots aprofitar la resta del dia que et queda a descobrir localitats fantàstiques de la Catalunya central i, sobretot, gaudir de la seva gastronomia.

Trans Alps Adventure
Compra el teu vol
 • vol globus barcelona
 • vol globus barcelona
 • viatge en globus aeroestàtic Bacelona
 • vol globus barcelona
 • vol globus barcelona
 • viatge en globus aeroestàtic Bacelona
Comprar un Bitllet de Vol en globus

Condicions del tiquet

 • (IMPORTANT) La confirmació de data i lloc s'ha d'efectuar per telèfon, Whatsapp o per correu electrònic.

 • Totes les reserves tenen assignat un codi de reserva. Per a realitzar qualsevol consulta sobre el vol és necessari utilitzar aquest codi.
 • Els bitllets de vol tenen una validesa d'un any des de la data de compra. En cas d'embaràs, el termini de caducitat s'amplia en 9 mesos.
 • En el cas que el beneficiari original no pugui realitzar el viatge, hi ha la possibilitat de canviar tant el beneficiari, com la zona de vol, ja que els vals no són personalitzats. Únicament es reserven places de vol.
 • Si en la data acordada el vol se suspèn per causes alienes al passatger (previsió meteorològica, manca d'un grup mínim, etc ...), es podrà triar una nova data.
 • La data del vol es pot canviar de comú acord amb Aircat, com a màxim fins a 7 dies abans del vol.
Tour and Stopovers
Informació útil

Preguntes Freqüents

QUÈ CAL PORTAR?

Cal dur roba adient al temps que es vola (estiu o hivern), cal portar un calçat còmode i es recomana també portar gorra o barret.

QUINA ÉS LA MILLOR ÉPOCA PER VOLAR?

Totes les estacions de l'any tenen el seu atractiu, doncs el paisatge va canviant; l'hivern per exemple, ofereix la visió de les muntanyes nevades.

FA FRED A DALT D'UN GLOBUS?

Més aviat al contrari, al tenir el cremador per escalfar l'aire del globus, no fa fred, això sí! a l'hivern cal dur els peus ben abrigats, perquè l'escalfor del cremador no arriba fins a ells.

A QUINA HORA VOLEM?

Volem a primera hora del dia: a l'estiu a les 7:30 i a l'hivern a les 8:30. Es vola a aquesta hora perquè és quan es donen les condicions atmosfèriques més favorables.

COM TORNEM AL LLOC DE SORTIDA?

Un vehicle ens espera al lloc d'aterratge per a conduir-nos a la masia on gaudirem d'un esmorzar-dinar i on es lliuren els diplomes de vol, per tornar després al lloc de sortida.
preguntes freqüents sobre el vol
VIU MÉS CATALUNYA

Més Rutes

vol amb globus Garrotxa
Girona Provincia

Vol en Globus Garrotxa

vol amb globus privat
Catalunya Central

Vols en Globus Exclusius

vol amb globus pirineus
PIRINEUS

Vol en Globus Cerdanya

Els nostres Patrocinadors

saltoki
Osona cuina
Simm immoniliaria
pintures vic

Contacte

+34 93 889 33 36 - +34 609 832 974
C/ Verdaguer, 31 ent.2a - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Privacitat - Condicions Generals

Agencia SEO NuAnda