PUBLICITAT AMB GLOBUS AEROSTÀTICS

vols per a grups
BALLOONING EXPERIENCE

Vols per a Grups

És molt habitual que les empreses facin un obsequi als seus treballadors o aprofitin durant les seves convencions, presentacions de nous productes, etc per realitzar activitats a l’aire lliure.
AirCat realitza vols de passatgers especialment preparats per empreses, acomodant-se el màxim als seus horaris i com amb la resta d’activitats que vulguin dur a terme.

Un vol en globus és una bona experiència per viure en grup, com a incentiu per a treballadors, col·laboradors o clients. Una activitat a l’aire lliure que combina l’emoció de volar amb la serenitat de fer-ho amb un globus on el paisatge i la naturalesa prenen el seu protagonisme.

 • Vols personalitzats
 • Programa Bàsic
 • Activitats per empreses
 • Vols personalitzats

  Adaptem el nombre de globus al grup, podem volar tots els dies de l’any i a tot el territori català. També podem desplaçar-nos a altres indrets d’Espanya, França o el Marroc i ajustant el programa a necessitats especifiques de l’esdeveniment.
  Es pot personalitzar la cistella o la mateixa lona del globus a través de pancartes amb el logo de l'empresa.
 • Programa Bàsic

  1. TROBADA (ENTRE LES 7:00 I LES 8:00 DEL MATÍ DEPENENT DE L’EPOCA DE L’ANY)
  Benvinguda al camp de vol, preparació i inflat dels globus, breu explicació i distribució dels participants en els diferents globus.
  2. ENALIRAMENT
  Enlairament dels globus i sortida dels vehícles de seguiment. Durant una hora i quart aproximadament sobrevolarem la zona portats pel vent. Durant el vol es va relaxat i es comenta i s'observa el paisatge. El pilot també us situarà i us pot explicar anècdotes i curiositats i resoldre qualsevol pregunta que us surgeixi. Es vola a diferents altures per poder gaudir de diferents perspectives.
  3. BRINDIS AMB CAVA
  Cel.lebració durant el vol del bateig de l’aire com mana la tradició amb una copa de cava i pastes seques d'acompanayment.
  4. ATERRATGE
  Aterratge dels globus i participació en la recollida dels globus. Els vehicles ens traslladaran al lloc de sortida o al punt previament escullit.
  5. ESMORZAR
  Esmorzar típic a un restaurant o una masia i lliurament de diplomes als participants.
 • Activitats per empreses

  Existeix l'opció, a més, de convertir el vol en globus en una activitat més d'una jornada d'esport i aventura pensada per grups. Aircat.cat, en col·laboració amb altres empreses especialitzades, ofereix paquets d’aventura on els vols s'acompanyen d'activitats com tirolina, BTT, ràpel o tir amb arc.
Vols d'incentius
esdeveniments amb globus aerostàtics
Esdeveniments amb Globus Aeroestàtic

Vol captiu

Els globus aerostàtics, per la seva majestuositat i màgia, son un element diferenciador y de gran atracció en qualsevol acte festiu. AirCat proposa tan a empreses com entitats públiques l’enlairament de globus controlats per cordes en esdeveniments esportius, fires, festes majors, espectacles nocturns, etc.

Aquesta activitat que s’anomena "globus captiu”, consisteix en l’enlairament d’un globus lligat amb unes cordes que li mantenen subjecte a terra però li permeten una ascensió de 20-25 metres.

Amb els vols captius es pot pujar i baixar sempre en el mateix punt, sense que el vent ens desplaci cap a una altra zona. Durant el captiu, normalment de dues hores de durada, es pot aprofitar per pujar els participants i invitats en l’acte pel que ha estat contractat de l’acte o celebració.

 • PERSONALITZACIÓ DEL GLOBUS
 • HORARIS I DURADA
 • Espai
 • PERSONALITZACIÓ DEL GLOBUS

  El globus pot personalitzar-se mitjançant pancartes amb el logotip de l'empresa o marca que es vulgui promocionar o mostrar.
 • HORARIS I DURADA

  El muntatge i preparació té una durada de 20 minuts aproximadament, seguit d'una hora i mitja d’ascensos i descensos amb gent. El millor horari per a dur a terme aquesta activitat és a primeres hores del matí o a les darreres de la tarda/nit, que és quan acostuma a haver-hi més calma de vent i hi ha millors condicions climatològiques per el globus.
 • Espai

  Qualsevol col·lectiu públic o privat interessat en realitzar celebracions o festivitats a l'aire lliure ha de tenir en compte que un glubus captiu necessita un espai mínim de 40m2 lliure d'obstacles i cables.
  S'ha de tenir en compt també les condicions mateorològiques, en cas de vent o pluja, el globus no es podria inflar.
Globus Captius
Patrocinar un globus
Publicitat aèrea

Patrocinar un globus

El patrocini d’un globus és una de les formes publicitàries més rendibles que hi ha actualment. Un globus aerostàtic, ja estigui a terra ferma com suspès al cel, atrau multitud de mirades i fotografies de la gent i és l’opció més espectacular i efectiva per a les empreses per promocionar-se. És per això que més d’un 75% dels globus que es construeixen son patrocinats, o sigui, que les veles tenen la forma i el disseny exclusiu.

A Aircat us proposem el patrocini d’un globus amb la màxima flexibilitat per parlar de les inversions que s’hi vol aportar i dels beneficis extres que es poden aconseguir. El patrocini no només rau en la vela personalitzada del globus, també podem tractar un número d’esdeveniments nacionals i internacionals a l’any, acordar un número de vols turístics per a incentivar treballadors o col·laboradors, volar en una zona concreta on l’empresa necessita visibilitat, etc.

Hi ha molts beneficis de patrocinar un globus i totes elles aporten un gran valor per la imatge de l'empresa.

Globus Patrocinats
Enamora el públic

Pomociona la teva marca eficientment

El globus aerostàtic és com una gran pancarta al cel, una acció espectacular i que duradora en el temps (la vida d’un globus va fins a 500 hores de vol), per tant és una de les formes més efectives per fer publicitat. L’impacte visual i la originalitat fa que les empreses que inverteixen en el patrocini d’un globus, augmentin en ventes i en valorització de la marca.

Els nostres Patrocinadors

ascenza
saltoki
Osona cuina
Simm immoniliaria
pintures vic

Contacte

+34 93 889 33 36 - 609 832 974 (Horari Dll-Dv 9h-18h)
C/ Verdaguer, 24 Despatx C - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Privacitat - Condicions Generals