Skip to main content
Globus Captiu al Circuit Barcelona-Catalunya

Globus Captiu al Circuit Barcelona-Catalunya

Aquest dissabte 27 de novembre el circuit de Barcelona-Catalunya ha obert les seves portes per celebrar el seu 30è aniversari. Ho ha fet amb una gran festa amb moltes activitats per a totes les edats i retransmesa en directe per TV3. Durant tot el dia les instal·lacions del circuit de Montmeló s’han omplert d’activitats infantils, circuits per a karts i patinets elèctrics, propostes gastronòmiques, concerts, rodada de bicicletes, simuladors,... i també el nostre globus aerostàtic captiu. Ha sigut un gran èxit d’assistència amb més de 14000 persones.

globus captiu al circuit de catalunya

La Festa, a banda de commemorar les tres dècades del traçat català, també ha servit per explicar la nova visió del Circuit, adaptat als principis i valors del segle XXI, i lligat a la sostenibilitat, la innovació i la vinculació amb l’entorn. El seu president, Roger Torrent, també conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, en el seu discurs ha destacat la voluntat de reconvertir l’equipament de tot el circuit en un espai de la mobilitat verda, innovació industrial i al servei de la societat i l’oci saludable.

La festa 30, tal com l’han anomenat els organitzadors, ha estat també un esdeveniment solidari ja que la recaptació de les entrades i els tiquets de les Voltes Solidàries ha recaptat quasi 40.000 euros. Aquests diners aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3 que enguany se centra en la lluita contra les malalties mentals.

Així doncs, a Aircat estem encara més contents d’haver pogut participar en aquesta gran festa amb el nostre globus aerostàtic captiu. Moltes famílies han pogut pujar i gaudir de les vistes del Circuit de Montmeló a 30 metres d’alçada. Els més petits son els que ho han disfrutat d’una manera especial.

festa 30 aniversari circuit barcelona catalunya

Els nostres Patrocinadors

ascenza
saltoki
Osona cuina
Simm immoniliaria
pintures vic

Contacte

+34 93 889 33 36 - 609 832 974 (Horari Dll-Dv 9h-18h)
C/ Verdaguer, 24 Despatx C - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Privacitat - Condicions Generals

Regala un vol en globus