Skip to main content
nou patrocini de globus aerostàtic

Any nou, Globus nou

Fa uns mesos anunciàvem que Ultramagic Balloons ens estava cosint una nova vela, es tracta del patrocini d’un nou globus aerostàtic de part d’Ascenza i que vàrem presentar el passat desembre a Múrcia.

Ascenza és una gran marca de productes per la protecció dels cultius. Té presencia a 8 països y està treballant per a establir-se a altres 23 més. Les solucions que ofereix d’insecticides, herbicides, estimulants, etc busquen sobretot la sostenibilitat ambiental i l’eficiència i rendibilitat per als agricultors.

Ascenza ha optat per col·laborar amb nosaltres a l’hora de promocionar la seva marca per tot el territori espanyol. Alhora també utilitzarà el globus aerostàtic per sobrevolar els camps on ofereixen els seus productes, per comprendre l’agricultura des de un altre punt de vista. Conèixer bé l’entorn i les característiques del terreny ajuda a prendre millors decisions. Un vol en globus aerostàtic té tots els requisits perquè es pugui dur a terme aquest coneixement i anàlisis de l’entorn.

Els nostres Patrocinadors

ascenza
saltoki
Osona cuina
Simm immoniliaria
pintures vic

Contacte

+34 93 889 33 36 - 609 832 974 (Horari Dll-Dv 9h-18h)
C/ Verdaguer, 24 Despatx C - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Privacitat - Condicions Generals

Regala un vol en globus