Skip to main content
Tornem al Festival Internacional de Globus de León

Tornem al Festival Internacional de Globus de León

Com cada any a Novembre, el pilot i gerent d’Aircat, Josep Lluís Puntí es desplaça a Mèxic per assistir el Festival Internacional de Globus de León (FIG LEON). Enguany han celebrat la vintena edició i ho han fet amb grans espectacles i amb la participació de més de 200 globus de 25 països diferents.

Puntí ha sigut per un altre any consecutiu, el pilot oficial del Festival. El pilot de l’emblemàtic globus aerostàtic amb la bandera mexicana que s’enlaira primer a la inauguració i el que al llarg dels dies que dura el festival, va pujant celebritats mexicanes tan de l’espectacle com polítics.

El primer vol d’aquesta edició va ser el matí del 12 de novembre 2021, i va tenir com a passatgers el governador de l’estat de Guanajuato, Diego Sinhue Rodríguez Vallejo i la seva família. Com a anècdota, Puntí ens informava que havien parlat de Catalunya, ja que tan ell com la seva dona, havien estudiat a Barcelona i en guardaven un bonic record.

pilot oficial figleon 21

En aquesta edició del Fig León han desaparegut gran part de les restriccions a causa de la Covid-19 i que l’any passat havia obligat als organitzadors a fer-ho a porta tancada. Aquest any, tot i l’ús de les màscares de part de tothom, el festival ha tornat a la normalitat, amb molta presència de públic i de pilots i globus d’arreu del món.

El Festival Internacional del Globus, amb seu a Lleó és un dels 3 principals esdeveniments d'aerostació al món. Amb més de 200 globus volant durant 4 dies plens de color i increïbles espectacles, concerts i centenars de hores d'activitats per a tota la família, el FIGLeón no només és un esdeveniment únic a Mèxic, sinó també a tot Llatinoamèrica.

Emmarcat per un entorn natural espectacular dins una zona ecològica, el FIG ens ofereix un panorama inigualable que ha estat protagonista de milions de fotografies.

El protagonistes son els globus aerostàtic que quan comença el dia, s’enlairen lentament creant un espectacle visual impressionant. Però durant la resta del dia, el Programa del FIG León ofereix una infinitat d'activitats on tota la família pot conviure en un concert a l'aire lliure, veure una exposició cultural, recórrer l'EXPO FIG, fer compres i menjar alguna cosa mentre gaudeixen de la natura que els rep cada any.

pilot oficial figleon 21

A la nit en caure el sol, els globus tornen a l'Aeròdrom per començar els preparatius, i un cop llestos, queden ancorats a terra aquesta vegada: La nit màgica és a punt de començar! Un espectacle de llums i música són el complement ideal perquè tots els globus encenguin els focs a la riba del llac al ritme de la música. Quan els gegants tornen a dormir, la nit segueix brillant amb els concerts de classe mundial amb què el FIG tanca la seva jornada cada nit.

Milers de persones viuen una festa interminable plena de joia i emoció. Un festival únic i que no ens volem perdre ni un any!

Els nostres Patrocinadors

ascenza
saltoki
Osona cuina
Simm immoniliaria
pintures vic

Contacte

+34 93 889 33 36 - 609 832 974 (Horari Dll-Dv 9h-18h)
C/ Verdaguer, 24 Despatx C - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Privacitat - Condicions Generals

Regala un vol en globus