Skip to main content
Aircat.cat sponsor de Clàudia Tremps per la temporada d’esquí de muntanya

Sponsor de Clàudia Tremps per Esquí de Muntanya

Gaudir de la natura, l’esport a l’aire lliure i l’amor per la muntanya que Aircat.cat professa, fa que moltes vegades vulguem participar en la promoció d’esportistes i activitats relacionats amb la natura. Aquest any, Aircat.cat ha arribat a una acord per ser el principal sponsor de l’atleta catalana Clàudia Tremps per la temporada d’esquí de muntanya (SKIMO).

La jove corredora d’Ogassa que forma part de l’equip ASICS Europa de Trail Running, fa servir l’esquí de muntanya a l’hivern per preparar-se la temporada d’Ultres per la resta de l’any. Tot i així, també compateix per aquesta disciplina amb grans resultats.

patrocinador atleta skimo

Malgrat les restriccions per la COVID-19, la Clàudia ha pogut participar aquesta temporada a les curses SKIMO amb el suport d'AirCat.cat i aconseguir molt bones posicions:

  • Campionat d'Espanya a Boí Taüll - 6è lloc
  • Cronoescalada de l'Aguila - 2n lloc
  • Grande Trace a Superdevoluy (França) - 4t lloc
  • Cursa Bassiero – Campionat Catalunya parelles mixtes - 1r lloc

Tot i que l’atleta de 24 anys compateix des del 2014, és des del 2017 que entrena professionalment i ha anat acumulant un palmarès del qual es pot sentir molt orgullosa. Va aconseguir ser l’atleta femenina més jove del circuit de l’Ultra Trail Word Tour (2019) que va acabar al 13èna posició; en l’àmbit de l’Esquí de Muntanya va ser primera a SKIMO 10 (2020), Campiona de Catalunya per equips els anys 2019 i 2020 i Campiona d’Espanya 2019 en sub 23.

Clàudia Tremps i Aircat

Encara que combina altres esports de muntanya com l’escalada, alpinisme i bici de carretera, els seus reptes principals estan dins la competició de curses de Muntanya. Els èxits més importants aconseguits son 5èna femenina Trans Gran Canaria 2020, 1ra femenina 100 milles Sud de França 2020, 1ra Femenina Celestrail 2019. Per aquest any espera poder córrer la UTMB on es convertirà amb l’atleta espanyola més jove de la història en participar-hi.

Els nostres Patrocinadors

ascenza
saltoki
Osona cuina
Simm immoniliaria
pintures vic

Contacte

+34 93 889 33 36 - 609 832 974 (Horari Dll-Dv 9h-18h)
C/ Verdaguer, 24 Despatx C - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Privacitat - Condicions Generals

Regala un vol en globus