Skip to main content
les cistelles ara tenen porta per a l'accés de persones amb mobilitat reduïda

Cistelles amb porta per a més accessibilitat

Des de 1992, Aircat.cat s'ha dedicat a proporcionar experiències inoblidables de viatges en globus aerostàtic, deixant empremta en el cor dels nostres clients. Avui, estem emocionats d'anunciar una novetat important que revolucionarà encara més la vostra experiència de viatge en globus: les nostres noves cistelles amb porta!

Aircat.cat sempre ha estat compromesa amb l'excel·lència, i és per això que hem decidit encomanar a a prestigiosa empresa Ultra Màgic Balloons d'Igualada a la creació de la important millora en la nostra flota de globus. Ultra Màgic és reconeguda per la seva artesania impecable i la seva innovació constant, fent-la el proveïdor perfecte per aquest projecte.

ultramagic balloons construeix nova cistella amb porta per aircat

Les noves cistelles estan equipades amb una porta, una funcionalitat que pot semblar simple, però que ofereix múltiples beneficis. Per començar, la porta fa que les cistelles siguin més accessibles que mai. No més necessitat de grimpada o esforç per entrar o sortir de la cistella. Aquesta nova característica fa que els viatges en globus aerostàtic siguin més inclusius, permetent a persones de totes les edats i capacitats motores gaudir de l'experiència sense obstacles. A més la porta facilita una sortida ràpida i segura un cop aterrats.

Estem emocionats de veure com aquesta nova millora canviarà la vostra experiència de viatge en globus. El nostre objectiu sempre ha estat proporcionar un servei excepcional i crear records inoblidables per als nostres clients, i creiem fermament que aquestes noves cistelles ens ajudaran a assolir aquest objectiu.

Aircat.cat està orgullosa d'estar a l'avantguarda de la innovació en viatges en globus aerostàtic, i estem emocionats de poder compartir aquesta nova millora amb vosaltres. Prepareu-vos per a una experiència de vol més còmoda, segura i accessible que mai.

Us donem la benvinguda a bord de les nostres noves cistelles amb porta, i esperem veure-us aviat per gaudir de l'experiència de viatjar en globus aerostàtic com mai abans!

Gràcies per triar Aircat.cat. Estem desitjant veure-us volar alt amb nosaltres. Bon vol!

Els nostres Patrocinadors

ascenza
saltoki
Osona cuina
Simm immoniliaria
pintures vic

Contacte

+34 93 889 33 36 - 609 832 974 (Horari Dll-Dv 9h-18h)
C/ Verdaguer, 24 Despatx C - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Privacitat - Condicions Generals

Regala un vol en globus