Skip to main content
European Balloon Festival 2022

Participem a l'European Balloon Festival 2022

Enguany se celebra la 26ena edició del reconegut festival de Globus aerostàtic d’Igualada, l’European Baloon Festival. Com cada any, Aircat.cat hi participa amb globus de passatgers i globus de patrocinadors.

Del 7 al 10 de juliol 2022, durant els dies del Festival, volarem amb el globus aerostàtic de Mercedes-Benz. El nou globus, presentat al mercat del Ram de Vic el mes d’abril, oferirà vols a passatgers de clients i empleats de Mercedes-Benz que podran gaudir dels magnífics paisatges d’Igualada i el seu entorn acompanyats de diferents globus aerostàtics d’arreu del món.

Després de dos anys d’haver de celebrar el festival en format reduït a causa de la pandèmia, enguany es recupera la programació completa de tots els vols matinals (de dijous a diumenge), dels vols de tarda (de dijous a dissabte) i també l’encesa nocturna de globus Night Glow dissabte al vespre sense restriccions d’aforament.

Els vols de globus aerostàtics conviuran durant tots els dies del festival amb nombroses activitats per a tots els públics, com els concerts de l’Anòlia, que tindran lloc al Parc Central, les activitats lúdiques i culturals dins d’iglús de Vent a càrrec de nombroses entitats igualadines, i activitats per a públic familiar com ara una Ludomòbil, grans volades d’estels gegants i llançament de Frisbees, noves d’aquest any.

European Baloon Festival

Sens dubte l’European Balloon Festival es un esdeveniment que no ens perdem mai.

L’organització de l’esdeveniment aposta cada cop mes per les xarxes socials i ha organitzat un sorteig d’un vol en globus per diumenge al matí. Si vols participar-hi només cal utilitzar les etiquetes #VeigGlobus i #EbfIGD en els teus posts, fotografies o histories durant tots els dies del festival.

Ens veiem a l’Anoia!

Els nostres Patrocinadors

ascenza
saltoki
Osona cuina
Simm immoniliaria
pintures vic

Contacte

+34 93 889 33 36 - 609 832 974 (Horari Dll-Dv 9h-18h)
C/ Verdaguer, 24 Despatx C - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Privacitat - Condicions Generals

Regala un vol en globus