Skip to main content
Garrotxa des del Cel: Vola en Globus Aerostàtic

La Garrotxa des del Cel: Vola en Globus Aerostàtic

Sobrevolar boscos frondosos i volcans impressionants en un globus aerostàtic és una experiència que ofereix vistes panoràmiques incomparables i records inesborrables. Volar com un ocell és un dels somnis més antics de la humanitat, i contemplar un paisatge des de les altures ens deixa sovint sense alè. Tot i que no tenim ales, els vols en globus aerostàtic ens permeten complir aquest somni de veure i viure el món des de la perspectiva dels ocells.

La Garrotxa, amb els seus abundants boscos i formacions volcàniques, és un lloc ideal per descobrir des de l’aire. Recórrer aquesta comarca a peu ja és una experiència meravellosa, però contemplar-la des de les altures amb un globus aerostàtic és una aventura que va més enllà.

Aquells que hem gaudit d’un vol en globus aerostàtic afirmen que és una experiència que es vol repetir. Des del cel, la terra es revela d’una manera totalment nova. La pau només es trenca pel brunzit dels cremadors que mantenen el globus a l’aire i sorprenentment, el so que es produeix des de terra es pot escoltar amb facilitat. Fora d’això, només queda gaudir de la tranquil·litat i la bellesa del vol. A mil metres d’altura, dins d’una cistella, l’emoció està assegurada.

Per gaudir d’un vol en globus sobre la Garrotxa, especialment sobre el seu Parc Natural amb cràters volcànics visibles des de l’aire, és imprescindible contactar amb una empresa autoritzada. Una de les poques que operem a la Garrotxa som Aircat.cat. Des de 1992 oferim viatges en globus tant en grup com vols en globus privats. A més, les nostres cistelles estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, assegurant que tothom pugui gaudir d’aquesta experiència única.

El vol en globus es realitza durant la primera hora del matí i té una durada aproximada d’una hora. La bellesa dels paisatges varia segons l’estació de l’any, convertint cada vol en una nova aventura.

Què fer a la Garrotxa?

Després d’aquesta emocionant experiència, hi ha una gran varietat d’activitats que es poden fer a la Garrotxa per completar un dia inoblidable.

Després del vol (tota d’activitat dura unes 3 hores al matí), es pot gaudir d’una excursió pels senders del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que ofereix rutes per a tots els nivells. Una visita a la Fageda d’en Jordà és una altra opció excel·lent, especialment a la tardor, quan els colors del bosc són espectaculars.

Per als amants de la cultura, la Garrotxa compta amb pobles encantadors com Santa Pau, amb el seu nucli medieval ben conservat, o Besalú, conegut pel seu impressionant pont romànic i el seu ric patrimoni jueu. A més, la ciutat d’Olot, amb el seu interessant patrimoni arquitectònic i els seus museus, és una visita obligada.

Finalment, la gastronomia local és una altra experiència per gaudir. Després del vol, es pot degustar la cuina volcànica en algun dels molts restaurants de la zona, que ofereixen plats tradicionals elaborats amb productes locals.

Fer un vol en globus a la Garrotxa és una experiència que tothom hauria de viure almenys una vegada a la vida i una activitat molt popular per a regalar. Aquesta aventura no només permet veure la terra des d’una perspectiva única, sinó que també ofereix un record que durarà per sempre. A més, les nombroses activitats disponibles a la comarca gironina després del vol fan que la jornada sigui completa i inoblidable.

Els nostres Patrocinadors

ascenza
saltoki
Osona cuina
Simm immoniliaria
pintures vic

Contacte

+34 93 889 33 36 - 609 832 974 (Horari Dll-Dv 9h-18h)
C/ Verdaguer, 24 Despatx C - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Privacitat - Condicions Generals

Regala un vol en globus